Jump to content

Join our Slack

Talk to other users and have a great time
Slack Server

Welcome to our Community

Click here to get your Exiled Bot license
Donation Store
Sign in to follow this  
TheBig

Bot crashes with this error

Recommended Posts

Bot has been crashing after running 1 -2 hours or sometimes longer. Bot just vanishes with map portal opened.

And finally the evidence of bot error was caught. Please fix this issue. It is not only me but someone else also has this issue.

Bot crassh.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens even  in regular computer not just VM machine.

This is NOT related to attachment program because  I tested without attachment and

the crash  happened without attachment as well.

Yes it happened without attachment as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I caught the exact moment the bot crashed.

It happened when the character exited  a map portal . it was Moon temple map. I am  not sure it has to do with Moon temple but more likely related

to exiting the map portal, I have no clue.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens during any map but always happens when the character enter the map portal from map to go to hideout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...