Jump to content

Join our Slack

Talk to other users and have a great time
Slack Server

Welcome to our Community

Click here to get your Exiled Bot license
Donation Store
Sign in to follow this  
Outside702

Bot does not finish Maps

Recommended Posts

I've been smashing my face against this bot configuring it and I feel like I have everything where it needs to be.

 

However, my maps run for about 2-3 minutes, then the bot just kinda stops doing anything and sits in the middle of the map until it reaches a time gate, leaves and goes again with a new map.

 

Any input would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooof

 

So reviewing the log...like I suppose I should have first I see this

 

2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:51 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Running state priority: 2
2020-03-26 12:32:52 [info] -> Moving to position(5962.872070, 15711.810547). with movement skill // State Priority: 2, Path index: 0
2020-03-26 12:39:28 [info] -> Exiting bot

 

I suppose this is causing it? I.e. my bot can't properly use leap slam?

 

 

 

 

 

 

 

***UPDATE***

 

Resolved this problem by removing leap slam..couldn't get it to work with it.

 

Thanks

Edited by Outside702

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some advanced user will help you better than me, but did you tried to change the priority or skill? just to see what happens

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well is he leap slamming lol? Does it look like he's trying to? 

What is your minimum map completion % setting?

Edited by RangerRick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firstly make sure that You have movement only binded to Your mouse_left but do NOT set it up in bot as movement only ;) - leave default there

Are You using any movement skill in bot skill config ?
Next double-check map settings, idle timers and all this stuff - make sure that there is nothing wrong
 

Lastly run bot first and let him open your client If you didn't started It this way

PS. My is set for 80% complete because ------> ;)
https://en.wikipedia.org/wiki/Pareto_principle

Edited by Laber59
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...