Jump to content

Jack13

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jack13

  • Rank
    Bronze V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jack13

    Banned for too many accounts

    Well finally figured out how they was keeping track of how many accounts I've made. it wasnt HWID like I thought,it was tracking cookies from my browser. Cleared all my cookies and downloaded a new browser, I went with Opera. So if anyone has this issue and you are getting auto banned at lvl 40 for too many accounts. just clear your cookies
  2. Jack13

    Banned for too many accounts

    well thats the issue I wasnt using the bot, but I did test to find out if it was cause of bot program. I did some searching and looks like this auto ban at lvl 40 has been around for some time now. https://www.google.com/search?q=auto+ban+at+lvl+40+poe&rlz=1C1CHBF_enUS862US862&oq=auto+ban+at+lvl+40+poe&aqs=chrome..69i57.16434j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8 1st time its ever happened to me so I was testing all sorts of things to figure out why. Im not postive but I think its HWID they are using to figure out how many accounts you made
  3. Jack13

    Banned for too many accounts

    So this league I have been unable to farm anything from bot. I have no clue how they know the amount of accounts I've made, I've tried vpns ,Virtual machine, reinstalled the game. But yet I still get auto banned the second I hit lvl 40. Running the bot program or not. Im guessing it maybe something in the registry. But Im uncertain, really thats the only thing left to try is reinstalling windows. If anyone has info to help me out how they know. Please post
  4. Jack13

    Banned again

    I was running low tier 1 to 5 maps. And ya u make a good point on how it's the end of league.less players And the reason I asked for players to pm me, is maybe they dont want ggg to see what method's they are using. I'm pretty sure they are watching these forums, hell maybe they even have a lifetime license too. Oh and btw no one has sent any pm
  5. Jack13

    Banned again

    So today my 2 bot accounts got banned. wasnt even running today,logged in on 1 and banned logged in on the other and was banned. both was maybe 1 week old and I was running each about 5 hours a day. So my question is how are they detecting the bot program? Please explain to me what Im doing wrong. If u dont want to post it public...please pm me
  6. ok so I downloaded the update today and for some weird reason I got a 5.6 gb update instead of the 600 or 900 mb update on my other computer. Tried restarting the computer many times....no luck Tried reinstalling the bot program twice...no luck Tried installing the previousacter bot version just for the hell of it....no luck So Im stumped and to what and why. last run log on on all 4 installs shows the same thing selecting character. 2020-08-18 14:05:51 [info] -> Bot started 2020-08-18 14:05:51 [info] -> alerts.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\alerts.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> config.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\config.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> coordinates.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\coordinates.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> flasks.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\flasks.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> pickit.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\pickit.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> skills.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\skills.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> system.ini file loaded from C:\Users\sabul\Desktop\Exiled_Bot_Beta_v0.82dOLD\Exiled Bot Beta v0.82d\Configuration\default\system.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> game.ini file loaded from C:\Users\sabul\Documents\My Games\Path of Exile\production_Config.ini 2020-08-18 14:05:51 [info] -> DirectX: auto, Resolution: 800x600 2020-08-18 14:05:54 [info] -> Running state priority: 37 2020-08-18 14:05:56 [info] -> Selecting character.. 2020-08-18 14:06:02 [info] -> Running state priority: 37 2020-08-18 14:06:04 [info] -> Selecting character.. 2020-08-18 14:06:09 [info] -> Running state priority: 37 2020-08-18 14:06:11 [info] -> Selecting character.. 2020-08-18 14:06:16 [info] -> Running state priority: 37 2020-08-18 14:06:18 [info] -> Selecting character.. 2020-08-18 14:06:23 [info] -> Exiting bot
  7. Jack13

    bot dont work anymore ???

    bot is working for me. after an update I shut down program and restart.no issues so far its those larger GB updates when it doesnt seem to work right
  8. maybe try redownloading the bot again and use minimal settings.I didnt do much to settings when I first started. as time went by,I fooled around more with the settings
  9. bot works fine for me.but I dont use steam to play,maybe try changing it to steam platform if u havent done that yet. under main tab at top POE version
  10. Jack13

    Fossils

    ya I was gonna work on that too.also noticed it wont pick up scarabs as well
  11. Jack13

    Monolith Splinters

    ////////////////////////////////////////////// // // // Legion Splinters // // // ////////////////////////////////////////////// [Type] == "Timeless Vaal Splinter" # [StashItem] == "true" [Type] == "Timeless Karui Splinter" # [StashItem] == "true" [Type] == "Timeless Eternal Empire Splinter" # [StashItem] == "true" [Type] == "Timeless Templar Splinter" # [StashItem] == "true" [Type] == "Timeless Maraketh Splinter" # [StashItem] == "true
  12. Jack13

    Legion Splinters

    Im using pick it stash all...and it doesnt pick up the legion splinters. how would I go about configuring it in pick it?
  13. Jack13

    newest patch

    ok was just wondering if it was something I did or the patch. only 2nd day using it...now I know for the future patches..ty
  14. since the release of the new patch yesterday,my bot gui just keeps crashing. anyone else having this issue?
×
×
  • Create New...