Jump to content

rkoss

Beta Tester
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rkoss

  • Rank
    Bronze V
  1. hello folks! this time i launched bot on my second PC near my working one. so bot was "on my eye" around 4 hours. and i met this bug twice. it is better watch the video it is much more better than my nonnative English. problem occurs while mapping.
  2. Thank you for the tip, now problem is solved and botting in normal way. guys who wrote above try the same, i am sure it will help
  3. hello, folks, i have the issue when bot stuck in town and do nothing (before that issue i was running around 5 old releases without any heavy issues). the same behavior of bot are detected by me on 2 different PC) .... bot launching game client successfully bot passing login screen successfully (pressing log in button) bot choosing correct charterer on positions number 8 ibotentering into the town and than just stuck and do nothing Bot Version: 0.77d Poe Version: PC Hideout on: NO Zana in HO: NO Map Enabled: NO Selected Zone: The Desecrated Chambers Smart Pickit: Yes (what is it?), check-box pickit is activated Sorry i forget about how to make spoilers here, so made pastebin alternative for log lines publication lastrun.log: https://pastebin.com/ChmU2XMC pathfinding.log: https://pastebin.com/uHuHVtMh timer.log: https://pastebin.com/jjxmDfmz Please guys point me to the right direction (and sorry for nonnative English) Thanks.
  4. Auto Flask not working?

    hello, folks, mt also want to configure aoutopot\autoflask in proper way. if some know how - please do it. also is it necessary to play in the same 800\600 resolution ti aoutopot\autoflask ? :В thanks guys for your attention
  5. autoflask feature

    Hello, folks. i have just noticed that bot have autoflask feature. As i understand it right - i am running game client and bot controlling only flask setup, am i right? i tried a bit but with totally no success. So i am wondering is this feature still alive?
  6. did you check above solution provided by community?
  7. thanks to everyone with current version it starts do more than something it routed to desired location, killed some mobs but stuck on trying to pick up "scroll of wisdom". it seems me should check pickit or ingame loot settings.
  8. checked once again, game running in DX9 mode ( https://clip2net.com/s/3XjERCV ) "chicken" is disabled ( https://clip2net.com/s/3XjF2xs ) bot version 0.76e ( https://clip2net.com/s/3XjEVdm )
  9. hello, folks. My problem is how to force bot do something after starting it. me using win10x64 without any antivirus software. DirectX and Visual C++ 2010 Redistributable installed. i am sure me launching both software above admin rights (PoE [email protected]/default input keys). So, after pressed "Start Bot" nothing happened at all no matter hide or normal mode. Below are some log files info:
×