Sign in to follow this  
dasnon

[Need Help]- Blood Rage script

Recommended Posts

dasnon    1

if somebody has a problem with bloodrage try these settings:

THANKS TO IMMO!!!

"""

i'm using Bloodrage for my duallist aswell, but i am activating it directly through EB!

 

Did you try the following skill configuration:

 

Key: hotkey for BR

Cooldown: 12000

Priority: 9

Max distance: 550

Min. distance: 0

 

leave the other options as default.

 

This is working perfectly for me... maybe this can already fix your problem.

 

"""

 

 

 

 

 

 

can someone write me a blood rage script? i tried it minimum 3 hours .

 

Menu, Tray, Icon, bloodrage.bmp
 
loop {
 
IfWinActive, Path of Exile
{
 
   
ImageSearch, posx, posy, 5, 25, 210, 60, *30 hatred.bmp ; 
If Errorlevel = 1
Sleep 200
Else
{
ImageSearch, posx, posy, 5, 25, 210, 60, *30 eye.bmp
If Errorlevel = 0
Sleep 200
Else
{
    Send {Q}
Sleep 5000
   
}
   
}
   
   
    }
     }

 
 
( i think its obvious that the code is copy and pasted ^^. thanks for sharing TO again)
 
i dont understand why its not sending q right.
i want that the script send q after releasing aura or releasing quicksilver movement flask. 
any ideas?
would be very nice if someone could help me
 
 
my problem is now fixed. thanks to stef and immo
Edited by dasnon

Share this post


Link to post
Share on other sites
stef    27

its kinda difficult to say what's exactly wrong. my bet is, that the coords are wrong or the pic of the aura isn't the same as your poe.

 

5, 25 are the coords of the upper left corner & 210, 60 are the lower right corner. both coords are giving you a rectangle (area) where the script is checking if the pics could be found.

to create your own pics/screenhot, just make a screenshot, zoom and cut out only the pic of the bloodrage aura. save it as *.bmp into the same folder as your script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dasnon    1

thanks stef.

i run three araus 

+ two icons appears of the movement speed increase. maybe thats the problem. the pics i made i would say are 100% correct

Share this post


Link to post
Share on other sites
dasnon    1

im not sure if its working now.

i expand the searching window,

 

do you know if AHK is confused when searching with the two different script the same picture? i seperated now the two ordners and now it seems to work

 

EDIT: doesnt work, see post below

Edited by dasnon

Share this post


Link to post
Share on other sites
dasnon    1


Menu, Tray, Icon, bloodrage.bmp

 

loop {

 

IfWinActive, Path of Exile

{

 

   

ImageSearch, posx, posy, 7, 28, 247, 65, *30 hatred.png ; 

If Errorlevel = 1

Sleep 500

Else

{

ImageSearch, posx, posy, 5, 25, 210, 71, *30 eye.bmp

If Errorlevel = 0

Sleep 500

Else

{

    Send {E}

Sleep 20000

   

}

   

}

   

   

    }

     }


 

 

 

Please can someone test this???

I have now minimum spend 5 hours and it doesnt work ....

bloodrage.bmp

eye.bmp

post-8447-0-21652700-1389403427.png

Edited by dasnon

Share this post


Link to post
Share on other sites
dasnon    1

i think i discovered the problem ....:

AHK doesnt send normal Keys well becaus of bot is in permanent aciton. if im in the air the ahk script doesnt recognise it...

will try it with better skill setup

 

thanks for your help

 

Edit:

 

both scripts cant get worked at same time...

if I make 

send E 

send E 

send E

sleep

bloodrage will be activated but quicksilver flask wont ....

 

any ideas?

would it be better to combine quicksilver and bloodrage in the same ahk file? is that possible?

Edited by dasnon

Share this post


Link to post
Share on other sites
immo    216

if you have problems detecting the pics via ImageSearch try a higher value at the Shades of Variation Parameter!

ImageSearch, posx, posy, 5, 25, 210, 71, *30 eye.bmp
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
immo    216

that are scripts using AutoHotKey. This means that these scripts are not integrated in the bot, or do not come directly from the developers themselves but from the comunity. In order to get those scripts running you need to install the latest version of AutoHotkey. After that you are able to run *.AHK scripts by simply double clicking them ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this